החיים בארץ בשנת 2023 ממשיכים להיות מורכבים. יש תומכי רפורמה ומתנגדי רפורמה שהקרע ביניהם הולך ומעמיק, ולכן הרבה מתנדבים ואנשים מודאגים ממשיכים לנסות ליצור גשר בין הצדדים כדי לא להעמיק את הקרע בעם ולפחות כדי להוריד את הפחד וכדי לא ליצור דמוניזציה ושנאה…
אז בשבוע שעבר התקיימה שיחה ממש משמעותית בין מיכאל, שקרא לעצמו "ימני קיצוני" לבין דוד שמתנגד לרפורמה במסגרת היוזמה 'יוצרים הידברות אפקטיבית'. מה שקרה שם היה מרגש!
אז זה נכון שלא מצאנו פתרונות, אבל השיחה הייתה כל כך חשובה בעיני, כי זה מאפשר לנו להיפגש ולחוות זה את זה וגם להוריד קצת את המחשבות הקשות והדמוניזציה שקורית מכל צד.
בשיחה יכולנו פשוט לראות שני בני אדם שחושבים אחרת ומצליחים לדבר ולראות אחד את השני למרות המחלוקת וזה המון בעיני!!!
חלק מהאנשים שהיו במפגש יצאו עם יותר אופטימיות ותחושות קרבה וחיבור ועל זה אני אומרת לכרגע דייני, כי אני מאמינה ששם נמצאת הגאולה שלנו.
אני מקווה שהסרטון הוא בעל ערך בשבילך, ואם נהנית ונתרמת, אשמח לדעת איך זה נגע בך. אני מזמינה אותך לשאול אותי שאלות בתגובות כאן למטה, או לשתף בתובנות חשובות. ואם מתאים לך לעזור לי להגיע לעוד אנשים, לייק ושיתוף של הסרטון יעזרו מאוד :-)
יהיה גם נהדר אם תבחר.י להירשם לערוץ היוטיוב שלי כדי לקבל ממני עוד תכנים.
הקלטה של 49:00 דקות
אם חשוב לך לדעת איך להוריד "להבות", איך להפחית תסכולים ואיך לשמור על החיבור גם בזמנים קשים, אני מזמינה אותך בחום להצטרף אלי לקורס יסודות התקשורת המקרבת, שאני מעבירה אותו משנת 2014.
בקרוב אני פותחת את הקורס החשוב הזה, שמבחינתי כל אדם צריך לעבור, כי אני מאמינה בכל ליבי שזה אחד הדברים הכי טובים שאדם יכול לעשות בשביל עצמו בחיים, ובעיקר בימים המאתגרים האלה שכולנו חווים.
ממש אשמח לראות אותך איתי 3>
—
