אני לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל עונת החגים בפתח, ואני לא יודעת איך אנחנו הולכים לעבור את הימים האלה כשהמלחמה בעיצומה והחטופים לא חזרו הביתה. פשוט אי אפשר לעכל שזו המציאות שאנחנו חיים בה.
אפשר לומר שכמו רובנו, חוויתי את אחת השנים הכי קשות ומורכבות בחיי מהמון בחינות… הקיטוב, המלחמה, סיומים, פרידות, אתגרים אישיים ובריאותיים, ולצד זה גם התחלות חדשות…
כן. הרבה קרה בשנה הזו.
עוד לפני השבעה באוקטובר האווירה במדינה ממש הלמה בי. כל כך כאב לי לראות את ההשתלחויות, את חוסר היכולת להקשיב, לראות אחד את השני, להתחשב… האווירה הייתה כל כך רעילה.
ואז. השבעה באוקטובר… תאריך שייזכר לדראון עולם.
יום נורא שבאמת השאיר אותי ללא נשימה במשך חודשים ארוכים.
זו הפעם הראשונה שאני נתקלת ברמות אכזריות, שנאה ועיוורון וצביעות אדירה של העולם וזה מפחיד וכואב כל כך.
כל התקופה הזו ניסיתי, ועדיין מנסה לחזור לנשימה.
מנסה גם לעזור לאחרים לחזור לנשימה ולצלוח את הקושי. ללמוד להקשיב לעצמם, ללמוד להקשיב לאחרים, להצליח לעבוד עם התגובות הרגשיות שכל כך סוערות וקשות בימים האלה.
וזה לא קל. לא קל בכלל…
לא קל לעשות.
לא קל ללמד.
אבל אני מאמינה שתמיד ובמיוחד בתקופות כאלה, כשהכל כל כך סוער, אנחנו חייבים (כשאנחנו יכולים) לקחת אחריות על עצמנו. ללמוד לווסת את עצמנו רגשית וגם לעזור כמיטב יכולתנו לכל מי שצריך עזרה.
אז עכשיו כשהחגים ממש מעבר לפינה, ולמרות שאנחנו אפילו לא קרובים לסיים את הטירוף, אני רוצה לאחל לכם.ן שתהיה שנה טובה יותר, ואם זה משהו שאתם זקוקים לו, גם להזמין אתכם.ן לתהליכים שיכולים לעזור לכם.ן בהתמודדות עם מה שדורש התמודדות.
זה יכול להיות לחזור לנשימה, אולי להתחבר לעצמכם.ן, אולי ללמוד להקשיב לאחרים, אולי לווסת את עצמכם.ן רגשית – משהו שרובנו צריכים בימים הנוראים והסוערים האלה.
כדי לשפר את החוויה הפנימית ולעזור לוויסות הרגשי של כולנו, הנה מתנות מיוחדות שהכנתי באהבה לפתיחת השנה בחינם או במחירים מוזלים (לך או לאנשים שחשובים לך).
סנכרון של הלב – מדיטציה במתנה
אם היית רוצה לטפל בעצמך, להכניס קצת שלווה, רוגע ואפילו לעזור למערכת החיסון שלך לתפקד טוב יותר, הנה משהו קצר ומלטף את הלב – מדיטציה במתנה ממני בימים קשים אלה. אולי זה ייתן קצת מזור גם ללב שלך.
'להתחבר באמת' – 3.11.2024
קורס הדגל שלי ללימודי תקשורת מקרבת
ה-תהליך שבו תוכל.י להתוודע לכלים שיתמכו בצמיחה בקשרים הבין-אישיים שלך. בקורס אנחנו לומדים איך לעבוד עם דפוסים מעכבים ומכבידים, איך להפחית קונפליקטים, איך לטפח מערכות יחסים טובות (זוגיות, הורות, עבודה…), ולייצר יחסים שיש בהם ביטחון, כנות וקרבה עמוקה ומשמעותית.
'המצפן הנשמתי'
חוברת מעוצבת עם ניתוח נומרולוגי אישי – כלי עוצמתי שיעזור לך להכיר את עצמך טוב יותר דרך נומרולוגיית הצ'אקרות ולהבין את הכיוונים שיכולים להוביל אותך בשנה הקרובה.
'להתעורר לשנה חדשה'
קורס דיגיטלי מיוחד לנשים שיעזור לכן להתחבר לעצמכן, להגדיר מטרות חדשות ולהתחיל את השנה ברגל ימין.
ממש אשמח לראות את מי שזה מדבר אליו איתי באחד מהקורסים והפעילויות שלנו, ולהתחיל סוף סוף שנה אחרת, כי אני לגמרי מיציתי את מה שקרה לנו בשנה החולפת.
מאחלת לכולנו שתפתח עלינו שנה אחרת.
שנה שבה נבין שאנחנו כאן ביחד לטוב ולרע.
שנה שבה נדע להקשיב לאחר באמת, בלי אג'נדות או דעות קדומות.
שנה שבה נלמד לווסת את עצמנו רגשית כדי שנוכל להגיב לעולם החיצון בצורה מיטיבה.
שנה שבה נתחדש מבפנים, גם ברוח וגם בלב.
שנה שבה נחווה הנהגה שיש לה חמלה.
שנה שבה כל החטופים ישובו אלינו בריאים ושלמים ושכל מי שסובל עכשיו יקבל מזור לקושי שלו.
ושהמלחמה הארורה הזו תגמר כבר! אמן!
אוהבת,
הילה
—
